Capitolul17- O betie ca intre fete!

Zilele treceau repede, iar dispozitia mea era din ce in ce mai buna. Ma obisnuisem si stiam foarte bine ca aici a fost locul mei din totdeauna, dar….am fost nevoita sa pornesc pe un alt drum. Chiar si in momentul de fata cand stau si-mi fac bagajele sa plec spre Florida simt o retinere. Aici este o parte din mine si imi este greu sa o las din nou in acest loc.

Am inspirat adanc tragand fermoarul de la geamantan si am coborat jos.

***

-Imi va fi dor de tine, tata! i-am zis in timp ce-l imbratisam.

-Si mie Bells, si mie….

Am zambit in timp ce ma uitam la el, imbatranea pe zi ce trece si parca numai era acelasi Charlie…dar acum voi veni mai des la el. Cel putin pot sa zic ca prezenta micutei fiinte ce se afla acum in bratele Dariei ii inveselii sederea aici. Si acum mai suntem „pedepsite” de micutul monstru, trebuia sa iesim in fiecare zi cu ea la joaca, sa-i cumparam inghetata si sa mergem sa-i cumparam multe, multe hainute. Alice era mai mult decat incantata cand a auzit si a acceptat inainte sa ne consulte si pe noi.

-Buni Ceali, vi si tu la mine, da? incepuse Patty cu mica sa fata de catelus.

-Desigur ingeras.

A pupat-o incet pe frunte si a venit imbratisandu-ma inca o data si mergand asa cu mana, tinandu-ma de mijloc pana la masina.

-Vei rezista batrane? am batut de doua ori cu pumnul in dreptul lui tinandu-l la fel.

-Desigur Bells, mai mult ca niciodata!

-Nu uita sa o saluti pe Sue din partea mea, da? i-am facut discret cu ochiul si l-am pupat pe obraz, apoi l-am lasat in grija lui Alice si Dariei, care si-au luat si ele la revedere de la el.

Patty deja era pe bancheta din spate a masini „ei” asa cum numea sa o numeasca, in timp ce eu urcam in masina mea. Ar fi fost si culmea sa-si ia si Alice Porshe-ul sau galben, sarea prea in ochii mai ales rosul Dariei si negrul meu, orasul acesta nu era preagatit pentru asa ceva.

Pe marginea drumului il observam pe Mike, Erick si Ben cum mergeau si se uitau la mine si la minunata mea scumpete de masina. Dar nu le-am dat importanta mi-am pus ochelarii mei xxl la ochi dupa care mi-am da o suvita de par dupa ureche facandu-i cu mana lui Charlie care numai scapa din imbratisarile lui Alice, iar asta insemnand ca eu stateam si ceilalti se uitau la picioarele mele. Bine si eu eram vinovata aveam o fusta mini de blugi cu un maieu cu spatele gol gri, nepurtand sutien si ei mai ca saliveau, ma mir, inainte ma faceau urata, iar acum au ajuns sa ma priveasca in acest hal.

Eram degustata de asta si am intrat in masina inchizand portiera cu prea multa putere din pacate. Gata! Acum nu se mai vedea nimic, geamurile fumuri a mercedes-ului meu ii tinea la distanta.

Intr-un final cei trei si-ai mutat privirea spre Daria care intra in ferarii-ul ei si Alice care veni si ea pe dreapta. Un ultim „Pa Charlie!” s-a auzit de la toate trei si am pornit spre „viata” noastra, cea adevarata lasand trecutul in urma.

-I-ai vazut? am intrebat iritata.

-Mda…inca nu le vina sa creada. Sti, cand am fost ieri in Port Angeles cu Daria,erau toata gasca acolo, adica plus tarfele scoli si increzuti de baieti si susoteau numai de tine.Proastele acelea mai ziceau de haine si asta, de moda si ignorau, dar Mike era atat de socat, adica inca nu lea trecu dupa ce te-au vazut! incepuse ea sa rada.

-Asa e…dar putina discretia chiar nu ar strica!

-Pacat ca nu am apucat sa prind mai multe, deoarece au inceput sa strige cei din mall dupa Daria si au navalit peste ea cerand autografele, iar apoi bum…paparazzi ne-au atacat si au pus o multime de intrebari si astea…si au zis si de tine si de Forks de toate….iar ceilalti au venit si au auzit si in sfarsit se resemnase cu noua Bella, tampitele inca credeau ca este o greseala de „tipar”, pacat ca n-am apucat sa o ciufulesc si eu pe Jessica, dar palma de atunci a fost mortala!
-Si mie mi-a placut! incepusem sa rad amintindu-mi fata Jessica cand i-am dat acea palma de cazuse pe jos.

M-am uitat in oglinda retrovizoare, iar Daria era in spatele meu, ii facusem cu ochiul si ea ma clancsona, cred ca asa am tinut-o tot drumul, iar oamenii se uita la noi.

Ce sa mai zic de mine care deschisesem geamul larg pentru a permite vantului sa intre in masina, iar la un semafor un tip mai bine facut imi aruncase un trandafir dintr-un buchet si imi dadu un mic sarut in aer. Partea proasta…este ca m-a intepat destul de tare, dar tot i-am intors gestul si el mi-a aruncat un numar de telefon pe o foaie si dedesupt scria „Regina de gheata” si mi-am dat imediat seama ca m-a recunoscut.

***

Mai aveam putin si ajungeam acasa, intrasem deja in oras de ceva vreme , iar in cateva minute eram acasa.

Dintr-o data telefonul incepu sa-mi sune, asa ca i l-am luat si am raspuns cand am vazut ca este un numar nou.

-Um..da?

-Ohh buna Bella, sunt Hugh Hefner, directorul revistei Playboy si ne gandeam daca ai dorii sa pozezi si tu in aceasta revista!? intreba el un pic cam agitat, dar cum? Eu nu as poza in vreo revista Playbloy pentru barbati obsedati, nici daca asta mi-ar garanta succesul absolut.

-Aaa…scuza-ma Hugh, dar nu vreau…adica nu asta ma reprezinta pe mine si nu mi se pare potrivit, pf….-nu stiam ce scuze sa mai gasesc, ma uitam la Alice care avea ochii scosi din orbite, cu siguranta stia despre ce e vorba-…voi fi mult prea incordata, iar in cariera nu vreau sa profesez asa ceva! It cer din nou scuze, sper ca nu te-ai suparat…

-Nu, nu! Doar vroiam sa te intrebam si iti multumim ca ai fost cinstita si nu ai inventat scuze patetice! incepuse sa rada amar. Poate te vei gandi si la asta, iar daca vrei nu vei fi chiar goala in revista, daca simti tu ca te deranjeaza…

-Multumesc mult! un zambet mi se intinse pe fata, asta din cauza faptului ca nu insistase si cred ca pe viitor ma voi gandi si la aceasta oferta.

Am inchis telefonul asezandu-l pe bord-ul masinii.

-Deci? intreba Alice exagerata.

-Deci ce…logic ca nu am acceptat, gandeste-te Alice, cum sa apar goala in revista playboy?!

Am dat negativ din cap ignorand-o pe Alice ce se uita la mine cu fata sa de catelus si mi-am continuat drumul, eram deja la a doua strada, iar acum doar trebuia sa intorc pe aleea noastra.

-Nu se poate! am zis nevenindu-mi sa cred ceea ce se intampla.

O armata de paparazzi cu camere foto ma astepta in fata casei. L-am putut zarii pe Emmett ce era si el afara ridicand pumnul si facand galagie la cei de acolo.

-Plecati de aici! Eu vreau sa dormmmm! striga el.

-Natarau! incepuse Alice uitandu-se la fratele sau.

Am inchis repede geamul si am oprit masina cu vreo 3 case inaintea casei mele, din fericire nu ma vazu, asa ca am format numarul lui Daria ce se afla in spatele meu.

-Daria, ce fac? am zis repede.

-Hmm…din ce cauza sunt aici?

-Pff…cred ca din cauza lui Hugh Hefner! Ma sunat si m-a intrebat daca vreau sa pozez in revista playboy. Iti dai seama? Mi-a ajuns atata celebritate, iar acum nu pot sa intru in casa deoarece casa mea e blocata si nu cred ca va dura mult pana sa ma vada!

-Am o idee! Eu ma duc inainte, ies si le atrag atentia, iar apoi te duci repede, dar sa te misti repede, nu vreau sa o tin pe Patty prea mult in atentia lor bine?

-Mersi mult Daria, iti raman datoare! si tie, mi-am zis in gand amintindu-mi ca am o datorie de platit.

Daria o lua inainte, iar Alice se uita cu atentie ca si cum ar urmari un film de actiune. Dintr-o data toata armata de paparazzi fugeau dupa Daria. Aceasta mi-a facut un semn discret cu capul si eu am bagat repede viteza si am parcat in fata casei lui Alice, pentru ca dubele negre erau in fata mea.

-Grabestete! strigam la Alice care iesea din masina.

Emmett incepu sa rada, vazand toata treaba, iar Edward iesi si el cu un zambet imens pe fata si se uita la mine ciudat.

Am lasat bagajele in porbagaj si mi-am luat repede geanta, restul aveam timp sa le iau.

-Regina de gheata!!! Uitati-o! Repede! strigau ei, iar eu am facut o fata in gen de mort (x_X) si ma uitam cum veneau navala peste mine.

-Repede, numai sta! Alice m-a tras de mana la ea in casa repede, impiedicandu-ma si de pragul de la usa si apoi inchizand usa cu cheia.

Hmm…dar simteam ca lipseste ceva.

-Deschidetiiii! doua voci si bubuituri se auzeau din spatele usii, dadeau ca disperatii in usa si tipau, dar cred ca ultimile lovituri erau provenite de la picioare.

-Emmett si Edward! tipa Alice si le deschise usa, iar acestia cazand pe jos si facand contactul cu parchetul.

-Puteati sa ne anuntati si pe noi ca inchideti usa! sari Edward in picioare si urcand pe scari la etaj.

-Idiot….am zis incet, dar Emmett auzise.

-Eddie prostanacul! incepu sa cante apoi se indrepta spre bucatarie.

-Hmm…nu-i baga in seama, ia loc! imi arata Alice canapeaua mare de piele din fata plasmei.

M-am dus acolo si m-am asezat schimband posturile de la televizor, peste tot o arata pe Regina de gheata.

Pfff….aveam intervalele mele de timp in momentul cand oftam si-mi dadeam palme in cap, ei inca ma asteptau afara si trecusera mai mult de o ora. Emmett veni si el si sari pe canapeaua mare langa mine mancand un castron mare de floricele, iar Jasper sari si el langa Alice si incepu sa o sarute, mai ca se urca si pe ea.

-Ewww….mai incet vomit! incepuse sa rada Emmett.

-Emmett poti macar sa nu vorbesti cu gura plina? Sincer baiete…esti de speriat!

Schimbam in continuu canalele ignorand faptul ca cei doi frati se certau, docamdata eram speriata de ceea ce vedeam, se filma in direct si imprejurul casei, plus o camera ce era amplasata chiar la intrare.

-Poftim, vorbeste cu Esme e la telefon!

Edward venii din spatele meu, nelandu-si privirea de la mine, dar imediat mi-am intors capul, ohh…era atat de frumos, dar ceea ce se afla pe dinauntru conta mult mai mult.

-Alo, mama?-urma o pauza-Mda stiu….e la noi, deci ce facem ca nu poate iesi!

Alice mai dadea o data de doua ori de cap, raspunde cu da si nu…chiar ma scotea din sarite.

-Yeeeii! Da vreau, normal ca vreau, ti-o dau la telefon? incepu Alice sa sara in sus si se invarti prin camera. Poftim! mi-a intins telefonul, iar apoi cand l-am luat a inceput sa bata din palme si sa sara la Emmett, provocandu-l la „bataie”.

-Ohh Bella draga, am fi incantati daca ai ramane peste noapte la noi! incepu Esme pe tonul sau bland.

-Cum?! Ahh…da, pai nu cred ca este..-mi-am mutat privirea la Edward care era foarte atent pe discutia noastra-..potrivit!

-O ba da, poti sa stai la Alice in camera, fata asta are un pat imens, dar sper sa nu te supere…

-Nu, nu ma refeream la asta, dar nu cred ca este tocmai bine!

-Nu ne suparam draguto, noi suntem plecati din uras si venim peste 2 zile si le poti tine companie, pentru a nu strica intreaga casa!

-Pai…da! am spus invinsa si un zambet mare imi aparu pe fata.

In acel moment am vazut-o pe Alice cum sari peste canapea si se arunca pe mine, prabusindu-ne amandoua pe covor si provocand un sunet groaznic.

-Alice!? Am strigat nervoasa si o vedeam cum radea deasupra mea. Mi-ai rupt coastele!

-Scuze, scuze, scuze! si ma spanzura de gat landu-mi respiratia.

-E…ee…Emmett! am zis incercand sa ies din acea stransoare!
Edward si Jasper incepu sa rada rasunand in intreaga incapere, iar Emmett ca un nesimtit ce era statea si se uita la usa casei sale de la televizor mormaind ceva in gen”Grozav!, Meserias!”

Pana la urma baietii au luat-o pe Alice de pe mine, iar eu m-am ridicat incet clatinandu-ma putin pe picioare.

-Nu ti-a ajuns in Forks?! incepusem sa-mi masez incet gatul care ramasese intepenit.

-Nu….am avut treaba sa le vad in permanenta reactile lui Jessica si micutul ei grup, pacat ca n-am avut aparatul, palma aceea a intrat in istorie!

-Taci!

O lua de fiecare data gura pe Alice, iar acum Edward si Emmett se uitau intrebatori la ea si la mine.

-Ce e? i-am raspuns taios lui Cullen cand am vazut ca se uita la mine sceptic.

-Alice, ce palma? intreba Emmett.

-Ohh n-ati vazut !incepu sa rada. Bella ia lipit o palma Jessicai de fata cu toti colegi si….si..! mda…nu putea sa se opreasca din ras.

-Bine, bine, acum poti sa taci?

Ceilalti se uitau uimiti la mine, dar m-am controlat foarte repede nu vroiam sa rabufnesc si sincer ma simteam destul de ciudat deoarece stand in aceeasi casa cu Edward, ma facea sa uit de tot din jurul meu in momentul cand il priveam, imi starnea senzatii tot mai ciudate atunci cand ochii sai faceau contact cu ai mei si imi venea sa stau acolo ore in sir si sa-l privesc fara ca cineva sa ne intrerupa, dar eu nu puteam face asta, nu dupa cate m-a facut sa sufar si asta doare ingrozitor…

-Bella….bagajele, ohh imi vreau hainele! incepu ea sa planga.

-Mda…si eu le am acol….-dar nu putusem sa termin ca Emmett incepu sa ne zica sa facem liniste.

-Shhh! vreau sa ascult.

L-am vazut pe Cullen cum se dusese si se asezase si el pe canapea in dreapta lui Emmett dar un pic la distanta si nu stiam acum de ce toti erau prea atenti la ceea ce se intampla acolo.

M-am apropriat incet spre ecranul mare.

-Stai jos si da-te din fata televizorului! striga Edward incercand sa ma ocoleasca.

-Si daca nu vreau? Eu apar la stirea asta deci nu ai niciun drept sa te ui…..

Mana sa o apuca pe a mea si ma trantise pe canapea si mai mult, eram jumatate pe el. Ramasesem stana de piatra in momentul in care mainile mele facusera contactul cu pieptul sau, il puteam simti, il puteam atinge, ii puteam inspira mirosul sau dulce si suav, aroma sa imbatatoare ce persista tot mai mult in acea atmosfera incinsa.

Ochii mei erau prinsi in acea capcana pe care o incercam sa o evit, acele oceane mari de smarald ma hipnotiza, aveau o sclipire ciudata, iar profunzimea acestora ma facea sa uit de tot din jurul meu, si ma simteam atat de bine….

Mana lui se aseza incet de-a lungul taliei mele provocandu-mi un fior in intreg corpul, parca tragandu-ma si mai aproape, il vedeam cum se uita cu interes la fata mea, iar apoi privirea ii cobora pe buzele mele si mainile sale devenira ferme, iar muschii sai se incordau tot mai mult.

Ma simteam atat de bine, dar nu puteam sa stau asa, cine stie ce vor crede ceilalti, dar nici eu nu stiu ce sa cred. Reusisem sa-mi indrept privirea de la el, dar parca tot ma atragea, ochii mei ramasesera pironiti pe buzele sale carnoase, inspectam fiecare linie, fiecare trasatura a fetei sale, era un zeu…felul in are acesta ma privea si expresiile fetei lui, fiecare participa din el era…perfecta.

Ohh nu Bella, intoarcete, nu trebuie sa se intample asta! ma certam singura in gand.

Am tresart imediata adusa la realitate si i-am desfacut mana lui Edward de pe talia mea. Acesta vazand asta si-o lua si el, dar parca nu era hotarat sa faca asta si era cam dubios. Eu nu puteam sa fiu o alta fata care trecea prin patul lui pentru al satisface, eu nu sunt asa, dar nu pot sa neg faptul ca el arata foare bine, impresionant de bine.

Devenise incordat stand langa mine. Afara parca incepu sa se intunece, si atmosfera deveni calma.

Am aruncat cateva priviri in stanga si dreapta pentru a vedea daca ceilalti vazusera aproprierea dintre noi, dar nu era niciun indiciu, cred ca toate aceste lucruri se petrecura in cateva secunde, dar mie mi se pareau minute sau si mai si ore. Emmett satea linistit si o privea pe reportarita cum incepu sa vorbeasca despre escapada mea in casa Cullenilor, iar Alice statea in fotoliu in bratele lui Jasper, avand capul rezemat pe umarul sau.

Il urmaream pe Edward cu coada ochiului si il vedeam ca acesta se uita si el la fel la mine, iar cand privirile ni se intalneau din nou, reveneam repede la ocupatia initiala, nu vroiam sa-i arat ca acea imbratisarea, acele priviri, au fost atat de dragastoase si profunde pentru mine, deoarece nu cred ca a fost asta…nu cred, dar inca ii mai simteam lipsa bratelor sale infasurate pe trupul meu micut, ma simteam straniu…ma simteam straniu….de goala pe dinauntru, parca nu as fi completa fara el alaturi de mine, dar asta cred ca este doar pura mea imaginatie, doar ca…atractia fizica si….dar NU! Nu se va intampla asta, eu nu voi fi atrasa de el.

-Cand crede-ti ca vor pleca?! se smiorcai Alice. Mall-ului i-a fost dor de mine si nu pot iesi afara din casa! ma trezira din gandurile mele.

-Iar baietii ma asteapta la petrecere in seara asta! zise nervos Edward uitandu-se din nou la mine.

Grozav Bella, grozav, ti-ai schimbat parerea despre el si uite cum iti arata din nou ca te-ai inselat, este un nesimtit si asa va fi mereu, cu siguranta acum se va duce la prietenele lui si se va culca cu cel putin 5 in seara asta, iar apoi vine si te ia pe tine in brate!

-Bun, daca insinuezi ca din cauza mea este aceasta zituatie macar spunemi-o direct! Sau vrei sa iti raman si pentru asta datoare nu?!
Am sarit imediat de pe canapea si mai ales de langa el, o furie imensa ma cuprinse din nou. Este atat de nemernic, se gandeste doar la el, fara sa-i pese de mine, atunci cred ca ar trebuii sa plec daca il deranjez atat de mult.

Fara sa-l mai privesc m-am indreptat spre iesire si in momentul cand sa apas pe clanta si sa plec Alice veni la mine si ma lua fortat de langa acea mare si malefica usa ce reprezenta pentru noi in momentul de fata si incepu sa tipe.

-Ignoral! tipa ea la mine.

-Nu, am zis fara sa o privesc, pentru ca eu va fac voua „probleme”-facusem ghilimele in aer- iar pentru asta numai puteti sa mergeti la petreceri! am accentuat ultimul cuvant si mi-am lasat capul in jos.

-Hmmm….

Alice statea si ea pe ganduri si se gandea la ceva…ceva ce numai ea stia. Ceilalti doar se uita urat la Edward care acesta era inca nervos, dar nu nervos in sensul de iritat, l-am observat mai bine, nu-l „iritam”, doar ca parca il scoteam oarecum din sarite, chiar daca asta este cam la fel, dar nu-mi puteam da seama de fapt ce dracu avea de se uita la mine cu mila, regret, furie, era dezorientat il vedeam, iar privirea sa exprima mult mai multe decat gesturile sale.

-Stiu! spuse Alice lundu-ma din nou in brate clatinandu-ma, dar m-am eliberat repede pentru a nu ajunge din nou pe podea, iar aici mai era si parchet, imi spargeam si capul.

-Uimeste-ma! i-am zis indiferenta.

-Emmett unde este Rose? intreba Alice, dar cred ca schimbarea de atmosfera de la Forks la Florida ii afectase creierul, doar stia ca Rose nu ma suporta.

-Doarme, dar cred ca s-a trezit-se uita la ceas- la ora asta! raspunse el derutat la fel ca mine si ceilalti.

-Hmm…ce vrei Alice?

-Petrecere! Petrecere! Petrecere! tipa si incepu sa urce scarile.

-Petrecere?! se inneca Emmett cu popcornul.

-Da, dar pentru noi, in pijamalleeee!

-Cum?! Ce?! Eu?! Nu?! i-am zis repede speriata, adica strigam dupa ea deoarece acesta o lua la fuga pe scari.

-Emmett iti dau 20 de dolari daca o aduci pe Bella sus! strica micul spiridusi de la etaj.

-Nuuu! am spus speriata si ma uitam la privirea lui Emmett care se indrepta spre mine. Uriasu-le te rog!!!incepusem sa fac fata aceea de catelus marca Alice, dar nu eram indeajuns de calma incat sa stau sa-mi reuseasca.

-20 de bistari Bella, 20 de bistari! canta el. si venii cu un zambet enorm pe fata.

In acel moemnt am dat in spate si l-am strigat pe Jasper care a facut un semn ca si cum Alice iar lua gatul daca s-ar apropria. Oficial eram pierduta!
-Rose! se auzi din nou de sus, dar eu ii urmaream pasi lenti a lui Emmett care ma bagau in sperieti. Adu-mi trusa de machiaj!

-Te omor Alice! am tipat la ea, iar apoi am intrat repede in bucatarie si m-am dat dupa masa.

-Hmm..Emmett nu vrei sa negociem? Ce zici de jocuri video!

-Jocuri video?! statu el pe loc.

-Emmett adu-o mai repede si sa nu crezi nmic din ce spune, sti ca in mine te poti baza! tipa Alice de sus.

Ohh doamne de ce imi faci asta?!

Emmett incepu sa fuga si incerca de 2 ori sa ma prinda dar nu reusea, pana si pe tocurile mele de 10 centimetri eram mai rapida si stiam sa ocolesc obiectele din jur, cel putin cazuse peste masa si daramase veioza in timp ce acesta alerga dupa mine.

L-am vazut pe Edward in timp ce incercam sa ocolesc canapeaua si acesta parea rigid si se uita urat la Emmett…hmm o fi baut? Sa ma lase naibi in pace si sa nu se mai uite asa, sau sa o faca pe curajosul, deoarece se baga pana acuma.

-Esti fetita Emmett nu poti sa o prinzi?! striga Alice din capul scarilor si incepu sa rada, iar asta la infuriat tare.

-Alice! Iti dau foc la haine! am strigat nervoasa cand vedeam cum ii alimenta furia lui Emmett care era si mai motivat acum.

-Hai uriasule stiu ca poti! a zis din nou plecand de la scari.

-Emmett nu intraznesti! Eu nu urc acolo, sti ce inseamna asta nu?

Dar el m-a ignorat, ahh…ce face omul pentru 20 de dolari. In acel moment a sarit peste canapea, iar eu m-am dus dupa Jasper dupa fotoliu.

-Sti ca daca vreau te prind nu? Si o sa mio platesti pentru ca am cazut in bucatarie!

-Mda…degeaba ai capul pe umeri ca nu-l folosesti, ce e vina mea?!

-Potoliti-va! vocea fina a lui Rose se auzi de la parter si era atat de ciudat ca nu se mai uita cu ura la mine.

Doar i-am zambit si m-am uitat la ea, iar intamplator mi-a intors gestul si a inceput sa se amuze vazandu-mi cred, expresia fetei.

M-am intors repede la activitatile mele, dar a fost prea tarziu deoarece intr-o secunda Emmett m-a luat si ma pus cu capul in jos, atarnand practic de umarul lui.

-Da-mi drumul! ii dadeam cu pumni mei micuti in spate, iar acesta rase.

-Ti-am zis ca te prind!

-Ohh!!! Am sa-ti stric toate jocurile video!

-Si eu am sa…..-a stat un pic pe ganduri deajuns ca mie sa-mi vina sangele in cap- am sa….gasesc o cale sa ma razbun!

-Emmett da-i drumu! se ridica si Edward in picioare, iar vocea sa era foarte ferma si asa cum il vedeam cu capul in jos, nu era pea fericit si se indrepta spre noi.

-Nu sunt un obiect! am tipat si am incercat sa-mi dau parul la o parte de pe fata.

Ii vedeam pe toti cu susul in jos, iar cand s-au apropriat de Emmett sa ma readuca pe picioare acesta ii ocolea fara grija si radea destul de zgomotos.

Urca scarile cu mine in carca si o striga pe Alice cand ajunsesem la dormitorul ei.

-Ti-am adus prada! a arata spre mine. Iar acum bistari te rog!

Ce dracu faceau? Ma tineau asa ca si cum ma dadeau la schimb.

-Alice nu te credeam in stare de asa ceva!

-Stai Bella sa caut banii!

-Dar ce naiba ma vedeti pe mine ca sunt? Emmett lasa-ma in jos mie rau! am incercat sa spun ca si cum eram pe punctul de a vomita, dar el doar ezita.

-Nu pana nu-mi da bani!

-Emmett Cullen! striga Rose si veni sa ma ajute.

Chiar ea a incercat sa ma ajute?! Adica…ea? Nu-i intelegeam comportamentul si nu stiam ce se intampla, de cand este draguta cu mine si mai ales…decat se baga in favoare mea? Pana acum trebuia sa ma insulte de 3-4 ori dar atitudinea sa era complet schimbata.

***

Dupa multe rugaminti Emmett ma lasase jos, chiar daca starile de ameteala nu intarziase sa apara. Totusi, uitasem complet de acel incident si ma concentram pe Rosalie care imi zambea si se uita la mine ca si cum am fi prietene din totdeauna si nu este asa…chiar deloc, daca incearca sa ma raneasca din nou?

Toate trei ne aflam in camera lui Alice, „organizand petrecerea in pijamale”, asta daca vroiam, dar eu nu si Alice ma tot obliga si aplica fata aceea de catel.

-Nu tine! i-am zis si a patra oara.

-Atunci, vrei sa-i chem si pe baieti? Yeeii jucam toti….hmm…ne trebuie ceva filme…si popcorn si pe Emmett! striga din nou.

-Alice, nu puteam sa facem ceva mai obijnuit? Banal, plictisitor….ceva in genul asta?

-Nu! Si ma duc sa-i chem pe baieti! iesi inainte sa mai zic ceva.

Linistea pusese stapanire pe intreaga camera, nici eu si nici Rose nu ziceam nimic si ma simteam ridicola sa incep eu discutia si sa o intreb ce are si de ce nu tipa la mine su nu se uita urat!

-Hei, stiu poate ti se pare ceva neinteresant si nu vrei sa vorbesti despre asta…dar…ce se intampla? Adica sti si tu, eu…cu tine? Mai ti minte? Ciudata, urata, tocilara? Ti se mai par cunoscute? am intrebat-o incercand sa nu distrug toata „magia” ce incepu sa se formeze intre noi si hm…chiar daca mie greu sa recunosc era placut sa stiu ca nu mai am un dusman si sa-l sterg de pe lista.

-Mda…pai…! ezita cu raspunsul, asta era clar si nici macar nu ridica privirea la mine. Nu cred ca era bine ceea ce faceam inainte si poate am inceta….!

Mintea mea incerca repede sa asimileze informatia, dar inca nu puteam avea incredere. Intotdeauna ea s-a comportat urat si nu cred ca isi putea schimba comportamentul peste noapte. Dar daca asta e un plan de al ei…in plus Alice de ce nu mi-a zis nimic din toate astea?

Am inspirat adanc lasand grijile deoparte, mai bine continuam fara ca Alice si ceilalti sa apara.

-Uite ce e…-incepusem cu „dreptul” sa zic asa- eu nu stiu ce incerci sa faci tu…dar daca vrei sa incepem un alt razboi nu ai de cat, pentru ca eu din momentu asta am terminat…ceea ce faci tu nu va reusi niciodata sa ma provoaci si..

-Dar tu crezi ca eu vreau sa ne certam din nou? Recunosc mi-a fost greu sa cred ca esti tu….adica tu! Iti dai seama ce vreau sa spun….si acum imi este greu sa cred asta, dar mai greu imi este sa vad ca eu am fost o persoana…aaaa…

-Ipocrita? Egoista? Care nu tinea cont daca raneste pe cineva, sau….ouuu scuze, nu am vrut sa sune asa, pur si simplu m-a luat gura pe dinainte si…

-Nu e nevoie sa te scuzi, crede-ma, ma cunosc destul de bine si cred ca sunt destul de desteapta sa-mi dau seama de ce crezi despre mine si…si….imi pare rau…stiu ca sunt aiurea, dar chiar imi pare rau pentru cele intamplate si pentru zilele trecute, sunt cam…ahhh nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar sunt cam…invidioasa….adica felul in care te-ai transformat, ceea ce esti si ce cariera ai, dintotdeauna mi-am dorit asta, mi-am dorit sa atrag toate privirile spre mine si sa nu stau in umbra, iar acum ….ca tocmai tu ai devenit asa…ma face sa ma simt putin mai inferioara si inca incerc sa ma obijnuiesc si sa nu mai fiu atat de falsa….intotdeauna mi-a fost greu sa accept asta, iar eu trebuia sa imi pastrez o imagine in Forks si…

-De aceea iti bateai joc de mine. i-am completat eu propozitia, dar apoi si-a ridicat privirea din pamant uitandu-se adanc in ochi mei.

-Imi pare rau Bella, nu stiam ca iti fac rau…ahhh adica pe cine pacalesc eu, stiam ca-ti fac rau dar nu-mi pasa decat de mine, iar acum mi-am dat seama cat de ipocrita am fost si vezi tu…e atat de greu sa recunosc asta, deci da, Rose Hale si-a cerut scuze de la Bella Swan si crede-ma e mult mai bine decat sa las invidia sa ma controleze! mai mult murmura ultimile cuvinte, dar nu ma deranja asta, oricum pun pariu ca in acest momente ochii imi erau cat cepele, la declaratia lui Rose si ma simteam chiar bine sa vad ca macar nu va mai incerca sa ma distruga si cine stie poate pe viitor ne vom apropria mai mult.

-Chiar crezi asta si mai mult…chiar vrei asta? o intrebam inca ezitant.

-Asta daca vrei si tu…-se ridica in picioare de pe patu imens si roz a lui Alice, asta facandu-ma sa ma ridic si eu de pe covor-…vrei sa incercam sa reparam, sau mai bine zis, ma lasi sa repar ce am stricat ca o idioata?

-Mda….dar mie greu sa cred asta..R…Rose! am pronuntat eu. Stiu cum erai inainte si acum…adica siu oameni se pot schimba, iar exemplu pentru asta sunt eu, dar nu credeam ca tu….si de aceea imi este mai greu, dar asta nu inseamna ca nu te cred!

-Nu te condamn, dar macar numai sunt atat de infumurata si incerc sa observ lumea in care traiesc. Prietene? Sau macar, vom incerca?

-Da…

Am inaintat in fata, lundu-ne intr-o imbratisare. Cine credea ca Rosalie Hale are suflet si ca stie sa-l foloseasca, dar mai mult cine credea ca ea isi va cere scuze in fata mea, nici acum nu-mi vine sa cred.

-Am venit! striga disperata Alice si se rezema de pragul usi inspirand adanc. Hmmm..deci ati facut faza aia cu impacare-impacare?

-Alice! am strigat la unison cu Rose, vazand-o cum isi dadea ochii peste cap.

-Mda…da…deci ia uitati ce am dus, sarbatorimmmm! incepu sa strige si flutura 3 sticle de whiskey pe sus.

-Esti nebuna? am strigat disperata vazand cum desfacea capacul la una.

-Ohhh haide Bella, nu vrei sa o facem lata in seara asta?!

-Cum? Nuuu!

-Alice, nu crezi ca exagerezi? Sincer acum, dar trei sticle? Rose inainta pana in dreptul ei incercand sa le ia.

-Nu Rose! dadea dezaprobator din cap. In seara asta e petrecere, fara baietiii! striga din nou. Ati auzit, numai noi, voi nu aveti ce cauta!
A trantit usa cu prea multa putere si a incuiat-o. Rasul meu isi facu aparitia, deoarece avea dreptate sarbatoream, dar hmmm…nu vroiam nici sa devin alcoolica si sincer nu am vazut-o pe Alice sa bea niciodata.

***

-Adevar sau provocare Bella? Alice se uita cu un zambet dracesc pe fata in timp ce eu mai imi mutam privirea pe sticla goala.

Nici nu-mi venea sa cred ca facusera cele doua, mi-au turnat un pahar pe gat pana ce m-am inecat, iar apoi toata sticla ajunsese pe hainele mele, pun pariu ca miroseam a alcool toata si numai mirosul ma imbata, dar daca stau bine sa ma gandesc si Alice si Rose sau stropit pana au golit sticla si am transformat camera intr-un bar.

-Hmm….nu stiu…!mi se incurca limba in gura si nici nu bausem….mult, de fapt eu nu bausem ele m-au obligat si nu-i vina mea.

Incepusem sa rad, uitandu-ma la sticla apoi la ele, era foarte amuzant sa vad cum sticla se invarte si pica la mine.

-Haha! apoi Rose sughita si se uita la mine. Hmm Bella mirosi a alcool! incepu sa rada, dar se vedea ca nici ea nu era prea departe de mine.

-Bella adevar sau provo…..-Alice incepu sa desfaca sticla cealalta- …care?

-Ia-o mai usor….! mda…dar nici mie nu-mi statea gandul la nimic. Si aleg adevar…

-Fricoaso!!

-Zi-mi odata!

-Pai…adevar….daca Paul sau Ian ti-ar cere sa te culci cu ei, ai face-o?

-Nu…nu vreau cu ei vreau cu …..! ohh nu, ce am vrut sa zic?

Am vrut sa zic…Edward…dar de unde pana unde….de ce…el?

-Ia bea! Alice imi dadu sticla in fata si ma uitam la ea vazand-o de doua ori.

-Nu cred….! dadu si ea peste cap sticla lund doua guri apoi si Rose o lua si mai mult si-o turna pe haine decat in gura.

-Petrecere…! mormai din nou.

Fara sa constientizes mana mea ajunsese la gatul sticlei si incepeam sa o duc incet spre gura, pana ce am dat de gustul tare si m-am innecat, dar asta nu ma oprit sa continui.

Dupa 3 ore

-Yeeeyyy! Da Baby, daaaa!

-Rosee! strigam ca nebuna dupa ea, Rose se urcase pe masa si incepu sa dea usor din solduri.

-Suntem….bestiale! dintr-o suflare Alice scapa sticla a treia din mana si dadu drumul la muzica.

O luasem de brat si am urcat amandoua in patul mare al ei, mai degraba matrimonial si am inceput sa tipam si sa exclamam de toate, nici nu stiam ca in mintea mea circula ganduri din acestea.

Rose se dadu incet jos de pe masa si lua o sticla ce mai avea la fund o gura dand-o peste cap si urca cu ea in mana in mijlocul patului langa noi. Toate era ude pana la piele de acele bauturi si….nu cred ca…era in toata mintilee…

-Yeahhh! veni dandu-si tricoul de pe ea jos si pantaloni ramanand in lenjeria s-a roz cu dantela.

-Rosee…Jazzz! Alice o lua de gat pe Rose si isi lasa capul pe un umar de al ei, dansand amandoua asa.

-Ahhh….nu credeam ca picioarele mai ma tin mult, deja incepusem sa vad triplu…

-Jos! Jos! Jos! tipara amandoua ajutandu-ma sa-mi dau fusta jos, ramanand doar in bluzita inbibata de alcool.

I-am luat sticla din mana incercand sa mai scot din ea si ultima picatura, pana ce ele incepura sa-si mangaie trupurile si Alice incepu sa se debrace si ea ramanand in sutien si chilotei roz….sau…aa…portocali.

-Ohhh da!!! ziceam tare invartindu-ma prin camera.

-Vantul imi racoreste corpul…sunt o mica frunza ce zboara in bataia lui! ma simteam atat de libera.

Ameteala ma lua prin surprindere, dar radeam, radeam si celelalte doua dadura muzica si mai tare la maxim.

-Deschideti!!!! hmmm mi se parea mie s-au usa se misca si era gata sa fie scoasa din balamale?

Am continuat si am luat toate sticlele la rand golindu-le si Alice lua si ea . Rose isi continua dansul in mijlocul patului, in timp ce Alice se urcara pe masa si eu langa Rose.

-Ohhh nuu…

Trei perechi de ochii sau sase….sau…opt? Ahhh ce mai conteaza? se uitau socati prin camera si la noi, dar eu doar radeam cu sticla in mana.

-Pui…,Rose radea scapand sticla din mana facand-o mucati. Ups!? Yeah….

-Hainele se misca si eu ma misc…asa….! Alice radea si se uita la mine.

-Ce dra-cu ve…zi!? eram in lenjeria mea alba din dantela.

-Ce naiba faceti?! Emmett o lua de mana pe Rose care nu vroia sa se dea jos de acolo tinandu-se de grilajul de la pat.

-Alice Cullen treci aici!

Doi de Jasper fugi si o lua in brate pe Alice. Radea…ahh….la mine cine vine???

Mi-am lasat muzica sa-mi controleze corpul, api m-am dat jos pe partea calalta razand si am inceput sa-mi desfac sutienul de la spate, lasandu-mi toata splendoarea la iveala.

-Nuuuu! se auzi o voce apoi veni si ma acupa de maini chiar cand vroiam sa dau drumul la bretele.

Mi-am rezemat capul de pieptul sau….ahhh…ce piept, apoi mainile mele urcara libere pe pieptul sau asteptand ca el sa „rezolve” problema cu sutienul.

-Ce naiba crezi ca faci Bella??? o voce fina imi gadila auzul, dar eu radea si ma uitam crucis la el.

-Eu? zambetul meu se intinse pana la urechi si am inceput sa rad, la fel si celelalte doua care erau in bratele a vreo….1, 3…sunt 5 barbati in camera?? Ma distrez! spusesem aproape adormita, dar apoi am inceput sa ma invart prin camera.

-Vantul….vantul….

-Bella!!! Hainele mele ma urasc!!!incepuse Alice sa planga pe bratul lui Jazz, sau ba nu…ala cine e?

-Bebe mic….ma doare capuu! Rose il lua pe Emmett de gat si se smiorcaii. Alice mi-a dat nu-i vina mea! incepu iar.

-Voi mi-ati datttt! tipa ea si radea, eu doar am imbatat-o pe Bella…si -sughit-…sii…-sughit-…eu am baut -sugit-…am bauttt! Sunt o fata reaaaaa! Jazz sunt reaa!

-Eu fac ce vreauu! tipam si ma invarteam….ihh intoarceti capul, ma desb..desbrac! am pronuntat, lasandu-mi o bretea jos si agatandu-mi mana si de cealalta.

Da inainte ca mai fac un pas niste brate puternice si mari ma inconjura si ma lua pe sus din acea camera, apoi am simtit doar ca sunt asezata incetisor pe ceza cald si moale.

_________________________

Hei buna:X:X:X sper ca va placut acest capitol si m-am revansat pentru faptul ca nu am mai postat de o gramada de timp :”>

Imi cer scuze, dar am avut o problema si….in fine

Sper ca va placut si astept comentarile voastre :*:*:*:*:*

  1. 30 iunie 2010 la 12:16

    Prima :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

    • 30 iunie 2010 la 13:16

      Ador capitolul asta :X si numai noi stim cat de infierbantate am fost =))

      Vorbeai de mine ca-s aia perversa =)))) te ador mai Cubby [ nimeni,in afara de mine si de Papy nu are voie sa-i spuna asa,ne-am inteles?! b-) =)) ]

      Asa,Bella e fenomenala,ma intreb ce o sa fac eu la prima betie.Cel putin,eu nu ajungeam asa de departe =)) cand ma imbatam =)))

      xoxo` :*

  2. darkangel
    30 iunie 2010 la 12:41

    prima

  3. darkangel
    30 iunie 2010 la 12:42

    ba nu imi pare rau a doua sooper fain…

  4. ioana
    30 iunie 2010 la 12:43

    mamamia…ce bete sunt =))
    am ras de mama focului la capitolul asta 🙂
    super tare capitolul abea astept urmatorul :*

  5. 30 iunie 2010 la 12:57

    Super tare capitolul…totusi Bella era cat pe ce sa se dezbrace…wow…fain abia astept next-ul

  6. 30 iunie 2010 la 13:25

    :))
    ce bete sunt=))
    bine k au venit baietii=))
    ed in loc sa profite sa o vada goala o opreste=))
    desi asta e bine k a facut-o :)))
    ce oferta a primit si bella=))
    in playboy:)))
    nici moarta nu accepta sa pozeze pentru ei goala=))
    cred k si in lenjerie intima daca pozeaza o sa cumpere multi=))
    vreau cap urmator:):X
    sper sa iti faci monitorul:|

  7. Mary
    30 iunie 2010 la 13:31

    rose a venit in echipa \:D/…edward e protectiv:>…bafta la scris:*

  8. dienuta1
    30 iunie 2010 la 15:06

    Uhuu!!A noua!!!1citesc aku

  9. 30 iunie 2010 la 15:14

    ce aiurite sunt cand beau=)))
    absolut genial capitolul:x
    hm..
    dar scena de la final ma uimeste:>
    k edward o luato pe sus ii clar..
    da ce o sa fak mai inkolo nu se stie
    :-”
    vai abia astept nextu:x
    sper sa apara cat mai curand
    :*

  10. 30 iunie 2010 la 15:43

    Super!Minunat!Genial!Doamne!Esti uimitoare :*
    Cred ca 98% din capitol nu am facut altceva decat sa rad :))
    Viata de vedeta a Bellei e plina de peripetii :)) cereri din partea revistei Playboy,e urmarita de paparazzi :)) Emmett e atat de zapacit :” L-am putut zarii pe Emmett ce era si el afara ridicand pumnul si facand galagie la cei de acolo.
    -Plecati de aici! Eu vreau sa dormmmm! striga el.” sa nu mai zic de scena cand o alerga pe Bella si a luat-o pe sus :)) =)) :)) Pur si simplu il ador :X Rose e o norocoasa 🙂 Ca tot veni vorba de ea…Ah!Cat de bine ca relatia ei cu Bella s-a imbunatatit…:)
    Ehe…eu cred ca Edward s-a indragostit de Bella :X Atitudinea lui da multe de banuit ;))
    =)) :)) =)) Vreau si eu la petrecerea fetelor 😀 In ce hal se poarta cand sunt bete =)) :)) Un adevarat circ :)) :))
    Bella nu a vrut sa pozeze goala pt revista ,dar cand s-a imbatat facea asta imediat :)) :))
    Sa vedem acum ce face Edward 😛 O fi dat cavalerismul in el ;))
    De abia astept continuarea:X
    Spor la scris:*

  11. AuDrY
    30 iunie 2010 la 15:51

    super capitolul 😀
    mi-a placut foarte mult… si te-ai revansat pentru perioada de absenta 😉
    spor in continuare la scris:*:*:*

  12. 30 iunie 2010 la 15:56

    deci fetelor va multumesc enorm ca ma sustineti si va place ceea ce eu incerc sa fac aici :)), imediat ma apuc de capitolul 18 :X:X:X:X:X deoarece ma simt mult mai bine, mai ales dupa ce v-am citit comm-urile, va multumesc mult de tot :*:*:*:*

  13. 30 iunie 2010 la 15:58

    uh…
    ma intreb
    cine e mai pervers?
    edward?sau bella?:))
    si sa format…un trio…am uitat de daria:-?
    uh…si cred ca edward a ramas orb de la bella in chiloti:))

  14. ank
    30 iunie 2010 la 17:31

    doamne=))
    nu mai pot de ras:)) bella+alice+rose bete = belea..prea tare cap.mi-a placut mult de tot..si bella isi dadea sutienul jos.si toate erau pe jumatate dezbracate.paradis ptr baieti.mi-a placut mult de tot.sa ai inspiratie si ast nextu.pwp ank

  15. 30 iunie 2010 la 19:33

    Supeeeeeer!!=))Am lacrimi in ochi de la atata ras=))=))Nu mai pot!Lesin aici=))=))
    Fetele sunt nebuuuneeeeeee=))..si-au facuut de cap…This is freedom,baby=))=))
    Deci..excelent=))Daria lipseste,dar ea e mamica sii..o iertam=))
    Waww..daca Bella se dezbraca de sutien fac atac de cord:O:O..Nu-mi vine sa cred..adica Edditza..playboy-ul No.1..a oprit-o pe Bella?El nu a lasat-o sa se dezbracee?!:O..faza asta intra in Cartea recordurilor=))
    Bafta la scris! 😉 Sper sa postezi foartee repedee 😀 Abia astept urmatorul capitooool!!:X:X:X

  16. g3o
    30 iunie 2010 la 19:49

    doamne ..cat am putut sa rad=))..ar fi tare sa scrii si din perspectiva lui edward..cand a vazut ca bella vroia sa se dezbrace=))..mor sa vad reactia lui=))
    dar ma multumesc cu orice..
    a fost amuzant sa le vad pe cele 3 bete..
    multa inspiratie in continuare>:D<:*

  17. diana
    30 iunie 2010 la 20:16

    oau ce haios e cap asta:)) oricum sper sa isi schimbe si ed comportamentul:X ast uramtorul cap:X bn ca asta a fost luung:X:X:

  18. 30 iunie 2010 la 21:06

    mai….tu vrei sa ne inebunesti????
    ai pus stop cand a devenit mai interesant,nu ca nu am ras….
    distractive fetele cand sunt bete!
    sper ca acum bella sa isi de-a drumul la gura,sa ii zic ceva lui edward….
    kiss….&…..hugs
    abea ast nextul.

  19. 30 iunie 2010 la 21:14

    ce tare=)) cat am ras! =))

  20. dory
    1 iulie 2010 la 03:40

    yeeeeee….foarte tare…abea astept nextul…deja vad ce o sa se intample…:)):))=))=))

  21. 1 iulie 2010 la 03:45

    super tare
    am ras de am murit cred ca am sculat si vecini mai ales ca e 7 fara un sfert
    spor la nextul

  22. 1 iulie 2010 la 11:00

    aoleu cat am putut sa rad=))=))evident,oficial e capitolul meu preferay!O doamne,sunt demente astea 3.Vreau sa-l vad pe Ed.Poate faci si o partida intre ei doi.Haide maii:)):)):)):))
    Superb cap.hai cu urm/:***

  23. 1 iulie 2010 la 17:50

    ma doare burta de la atata ras doamne….astept nextul…dragut din partea lui edward ca nu a facut ce credeam eu ca o sa se intample..ma rog poate se intampla in urmatorul capitol

    SPOR LA SCRIS

  24. floriilegale
    1 iulie 2010 la 23:28

    prea tare:X
    abia ast sa vad [sitesc]urm cap:X

  25. 2 iulie 2010 la 03:30

    Heeey>:D<:*..ai primit un cadou de la minee 😀

    Cadouri pretioase:x

  26. 2 iulie 2010 la 16:22

    vai ce tare e capitolul asta :)):)).eeeeeeeeeeee sssssssssuperrrr!!!! :))

  27. 2 iulie 2010 la 17:04

    la asta am ras cu lacrimi
    mai ales partea cu betia:))

  28. dory
    3 iulie 2010 la 13:09

    am mai spus cumva cat am putut sa rad=))=))…am recitit toate capitolele din dou…pentru cam-am incurcat in ficuri;))…acesta si cel a lui andru sunt cele mai tare….sa va faceti autoare…:):)

  29. 3 iulie 2010 la 20:32

    minunat capitol…knd e nextu?:>:>:>:>:>

    vreau sa te anunt ca ai primit un cadou de la mine:*:*:*il gasesti pe blog…

    http://anduta1993.wordpress.com/

  30. 6 iulie 2010 la 14:08

    mda, deci:X ador ca. asta:))
    e cel mai tare!
    adica ciudat si totusi marfa sa o vedem pe bella in alta ipostaza decat „fata cuminte”.
    astept sa vad cn a luat-o pe bella din camera, desi banuiesc cine:))
    e logik:D
    poop si multa inspiratzie:*

  31. dia
    8 iulie 2010 la 08:57

    super
    pe cand cap umator?

  32. dulceKmierea
    9 iulie 2010 la 12:50

    marfa…..
    astept capitolul urmator….

  33. Deny
    11 iulie 2010 la 10:41

    Am ras cu lacrimi:)):)) Alice, Bella si Rose bete… o imagine superba si amuzanta pana peste limite=))
    „Ihh, intoarce-ti capul… ma desb… desbrac!”:)):)):)):))))))))
    Cred ca Ed a luat-o=)) Defapt, sunt siguraaaaaaa!!!
    Se vede ca s-a indragostit de ea si ca ii pasa, pt. ca altfel nu ar mai fi fost asa ingrijorat in ziua cand se ratacise, nu ar mai fi salvat-o de James, nu ar fi tras-o la el in brate pe canapea:x, si nu ar fi luat-o acum, cand vroia sa se dezbrace:)):))
    Geniaaaaaal:x Sper sa vina cap’ 18 cat mai repede!
    Multumim:x

  34. Deny
    11 iulie 2010 la 10:42

    Ahh, si app., Alice e malefica:)):)) „Jazz sunt reaaa!!”=)) radeam in hohote:)):)))
    Si de Rose la fel=))
    Bietii baieti:))

  35. Anna
    11 iulie 2010 la 23:52

    super capitolul asta :))
    debea astept sa apara urmatorul :X

  36. dia
    12 iulie 2010 la 08:57

    pe cand cap urmator?

    • 12 iulie 2010 la 10:01

      hmm…urmatorul capitol va aparea cu siguranta saptamana asta, am scris o parte asa ca trebuie sa-l termin, sa zicem ca in 2 sau 3 zile voi posta 🙂

  37. Dy@nn@
    12 iulie 2010 la 10:44

    -Plecati de aici! Eu vreau sa dormmmm! striga el.
    -Natarau! incepuse Alice uitandu-se la fratele sau.=))
    -Alice, nu puteam sa facem ceva mai obijnuit? Banal, plictisitor….ceva in genul asta?
    -Nu! Si ma duc sa-i chem pe baieti! iesi inainte sa mai zic ceva.
    -Alice Cullen treci aici!
    Doi de Jasper fugi si o lua in brate pe Alice. Radea…ahh….la mine cine vine???=)))
    -Bella!!! Hainele mele ma urasc!!!incepuse Alice sa planga pe bratul lui Jazz, sau ba nu…ala cine e?
    -Bebe mic….ma doare capuu! Rose il lua pe Emmett de gat si se smiorcaii. Alice mi-a dat nu-i vina mea! incepu iar.
    -Voi mi-ati datttt! tipa ea si radea, eu doar am imbatat-o pe Bella…si -sughit-…sii…-sughit-…eu am baut -sugit-…am bauttt! Sunt o fata reaaaaa! Jazz sunt reaa!
    -Eu fac ce vreauu! tipam si ma invarteam….ihh intoarceti capul, ma desb..desbrac! am pronuntat, lasandu-mi o bretea jos si agatandu-mi mana si de cealalta.=))
    superb cap
    cel mai bun cap scris de crissy*
    pe cand cap 18??:s
    superb mi-a placut!am si ras

    • Dy@nn@
      12 iulie 2010 la 10:44

      ce comm kilometric=))

      • 12 iulie 2010 la 11:17

        da dia, comm kilometric, dar:)):)) dar doar ai dat frazele din capitol=)), oricum ma bucur ca ai citit si ai lasat si acest com :*:*:* mai bn zis commuri:))

  38. 12 iulie 2010 la 17:08

    Ai primit un „cadou” de la mine.Sper sa-ti placa:*:*

    Cadouri pretioase:x

  39. 13 iulie 2010 la 21:00

    marfa:)))

  40. 13 iulie 2010 la 21:10

    am ras….am ras…am ras…..am ras…:))si din nou am ras:)) prea tare mah!!!meserias:D :X grabeste’te k cap urmator:>

  41. 14 iulie 2010 la 12:35

    pe cand nextul?

  42. 14 iulie 2010 la 12:58

    in seara asta, sau maine seara:D:*

  43. dory
    14 iulie 2010 la 14:17

    :)yupyyy

  44. 14 iulie 2010 la 16:15

    hey.ati primit un cadou
    detalii pe blogul meu
    http://mickutza10.wordpress.com

  45. 15 iulie 2010 la 17:54

    Fetelor,va rog eu sa nu o mai fortati pe Criss cu aparitia urmatoarelor capitole [ din toate ficurile care le scrie ] . Are niste probleme momentan,dar fiti sigure ca nu o sa va lase cu ochii in soare,capitolul 18 va veni.
    kisses

    • daria
      21 iulie 2010 la 15:25

      DE STIUT CRED K , CAM STIATI…ADIK CUV „PROBLEME” VA SPUNE CV???!!!!
      DAR NU VA`TI GANDIT CA`S FAMILIARE,DAR IN FN MAI ARE DE STAT DAT STATI CHILL O SA VINA SI O SA SCRIE ASA CUM VA PLACE SI VOUA SI EIMSI IN SPECIAL MIE:x:D

      MS PT INTELEGERE:X:*

  46. dia
    16 iulie 2010 la 08:06

    super
    pe cand cap urmator?

  47. 18 iulie 2010 la 08:56

    super cap abea astept urmatoru

  48. dienuta1
    19 iulie 2010 la 19:07

    Cand apare urmtorul cap??!!Nu vreau sa te fortez,dar macar spunene si noua o data fixa,ca sa nu ne mai vina in gand cele patru cuvinte: ,,Te lasi de el’

  49. dory
    20 iulie 2010 la 04:54

    sincer cam are dreptate diana…serios acum..macar spune o data fix…:(

  50. dory
    20 iulie 2010 la 04:54

    sincer cam are dreptate diana…serios acum..macar spune o data fixa…:(:(

  51. daria
    20 iulie 2010 la 07:05

    TIME OUT!!!!!!E ceva ce nu intelegeti?!?!?!?!?!?!!?!?

    CRISS ARE O PROBLEMA GRAVA DE FAMILIE!!!!!!!!!!!!!!

    A TREBUIT SA PLECE URGENT DIN BUCURESTI SI NU ARE INTERNET!!!!!!!!!!

    ASA CA LASATI`O SI VOI PUTIN IN PACE….NU CRED K EA VA FRECAT LA ICREE ATAT DE MU;T
    SI FARA INTR AIA STUPIDA,”TE LASI DE FIC?”…PT K NU VA FII ASA CRED,BA NU SUNT SIGURA ,K NU SE VA LASA DE FIC SAU DE SCRISS,KND SE VA INTOARECE VA VA SCRIE LA FIC,ASA K LINISTITI`VA!!!!

    MS:S:*:*:**:*:**:*:

  52. daria
    20 iulie 2010 la 07:06

    Criss vb in fiecare zi cu mn si situatia nu e prea roz:d….asa k intelegeti`o!!!!

  53. dory
    20 iulie 2010 la 07:12

    okok…cred ca am fost umpic rea:D…oricum…spunei ca ne pare rau..scuze!!!:):*:*:*o sa asteptam…

  54. dienuta1
    20 iulie 2010 la 13:02

    Si eu am fost umpic cam rea1Dar nu aveam de unde sa stiu ca avea o problema de familie!!Daca am fost prea neintelegatoare,imi pare rau!!Dar suntem niste fani doar!!Si au nevoie da informatii!!EE ca sii cum ai lasa pe cineva cu ochii in soare!!

  55. Crysuka
    22 iulie 2010 la 19:17

    este bestial capitolul dar vad ca nui ai mai postat de mult (sau sunt yo chioara) …ai o imaginatie…ce nai vazut
    este soper „petrecerea” lor..interesanta!
    multumim pt capitol si sper ca urmatorul sa apara curand!

    • daria
      23 iulie 2010 la 08:33

      citeste cu cumul mey de mai sus!

      • daria
        23 iulie 2010 la 08:34

        commul*

  56. dory
    28 iulie 2010 la 15:50

    Hei daria…mai ai vesti de la Criss, se simte mai bine?

  57. daria
    29 iulie 2010 la 08:57

    pai e destul de bn…sa zicem….dar nush s`ar putea sa vina dum dar nah.,….nush sa vad cum decurg lucrurile:*

  58. nikki
    30 iulie 2010 la 18:47
  59. irina
    30 iulie 2010 la 18:59

    Da-i cu vin,da-i cu bere,da-i cu bere da-i cu vin…ma rog aici e wiskhy dar..ce conteaza
    Super cap chiar mi-a placut de abia ast next-ul
    KISSULICI

  60. 1 august 2010 la 13:36

    fetelor…
    am vrut sa intelegeti, eu nu am plecat asa de bunavoie, am avut o problema mai delicata si a trebuit sa plec urgent din bucuresti….
    asa ca, am sunato pe ilincutza si am rugato sa lase un comm si sa explice cat de cat situatia si asa credeam ca ati fi inteles dar nu…
    peste ptn timp am aflat ce circula pe aici „te las de el” adica de fic, si nu-i adevarat, eu am incercat sa fac tot posibilul dar nu am avut internet si nu am avut acolo ce sa fac,
    acum va zic asa : daca as fi fost aici nu v-as fi raspuns la intrebari? as fi dat si eu un semn de viata normal, ba chiar am dat, prin intermediul ilincutzai si al dariei (chiar daca ea a fost cam directa si astea…)
    tot ce mi-a displacut acum a fost faza cum ca m-as lasa de fic, eu nu as face asta niciodata deoarece in primul rand tin foarte mult la el, iar daca nu scriu pentru voi, sau mai bn spus, chiar daca voi nu l-ati fi citit eu tot l-as fi continuat, cu el mi-am facut „debutul” sa zic asa, am reust pe parcurs sa il fac cunoscut si sa adun cititori ceea ce pe mine m-a incantat enorm cand am vazut cati sunteti, iar sa las ficul abandonat, sa il las in aer nu ar fi corect
    nu trebuia sa gandii ca daca nu as fi dat un semn de viata ar insemna ca as lasa ficul in aer, tocmai de aceea am si rugato pe ilincutza sa aiba grija si sa ma explice ca pentru un timp nu voi mai posta, si nu a intrat in amanunte ca am rugato eu, sunt niste probleme personale chiar daca cei mai apropriati stiu despre ce este vb…
    joi dimineata am lasat un comm si am spus „postez in seara asta”, deoarece mai aveam ceva de completat la capitol, nu era completat, nu era gata, iar apoi dupa-amiaza totul s-a intamplat brusc, eram si in acel moment cu cativa de vb pe mess si nu le-am spus niciun „pa” sau „trebuie sa plec urgent pt nustiu cat timp” am inchis calculatorul mi-am luat o haina si am plecat imediat fara ca ei sa stie 2 saptamani de mine, fara sa mai intru, sau sa ajung pe aici, fara toate acestea
    iar faza ca si cum v-as fi lasat cu ochii in soare….acum nu stiu depinde de voi, am incercat sa evit asta si a lasat ilincutza commul dar dupa acel com de unde credeam ca totul va pune punct, s-a intamplat invers,
    acum va rog sa intelegeti mie nu mi-a fost usor , iar cu gandul la acest fic am stat mereu si daria ma tinea la curent, imi zicea fiecare cuvant si fiecare miscare, o si stresasem la un timp, si revenind la data fixa pe care o cereati, asta depindea de cum va evolua lucrurile, nu puteam sa zic una, erau multe si niciuna sigura, dar intr-un tarziu azi am reusit sa ma intorc acasa, si am inceput sa sa inchei unele lucruri
    capitolul 18 va fi postat in 2 zile, deoarece 2 saptamani a fost destul de mult pt mn si s-au adunat toate dintr-o data, trebuie sa ma apuc sa-l termin
    in fine….mi-am terminat de spus parerile…

  61. 1 august 2010 la 14:54

    acum cred ca neai pus la pnct…:D… fost putin rautaciosi…bine, putin mai mult. sper sa intelegi ca am eu una-ap sunt Dor:D- am facuto pt. ca imi place la nebunie ficul…si sincer…nu cred ca ai fi putut sa ne lasi cu ochii in soare:)..scz inca o data…nu stiu ce ma apucar:(

  62. 1 august 2010 la 14:56

    ah…la naiba…scz pt. greselile de mai sus…faza e ca las de pe pc-ul altcuiva si tastatura asta e sooper enervanta…:D scz:) iar eu nus obisnuita cu ea:))

  63. 1 august 2010 la 15:06

    ahh nu este vb ca v-am pus la punct, sau ca am vrut asta, doar am vrut sa va fac sa intelegeti cum a stat treaba, si totodata ma simt si eu prost cand stiu ca unele dintre voi chiar sunt incantate de poveste si o citesc cu placere,dar stiti cum se spune, va place povestea, dar cel care o creeaza nu are nicio importanta?=)))
    pfff in fine, hei nu uita cap 18 peste 2 zile adica marti:X:X:X
    >:D< :*:*:*

  64. d33yutza
    1 august 2010 la 16:22

    ahh deabia astept :d
    ma bucur mult k te-ai intors:*

  65. dienuta1
    1 august 2010 la 16:29

    Yeii,mereu merita asteptarea!!Am fost o proasta sa cred,ca te vei lasa de el!Si e rau ca imi circula aceste ganduri prin cap,ca daca o sa mai gandesc negativ,multe lucruri rele se vor intampla1Asa ca mai bine raman,calma si gandesc pozitiv!

  66. 2 august 2010 la 03:50

    asteptam cu drag:x

  67. sonycika
    16 august 2010 la 16:40

    OMG… fetele au fost bete de-a binelea, daca li se intreia in fata ochilor…
    nu-mi vine a crede ca Rosalie Hale si-a cerut scuze de la Bella…
    ma bucur ca incearca sa fie prietene…
    Bella e nebuna, daca nu avea sa fie Edward avea sa se dezbrace… offf… Doamne… 😀
    capitolul e superb… ;;)

  68. MetaL.DuddA
    9 decembrie 2010 la 11:36

    deci:| am citit tot:D si am recitit tot…si recitit tot:| scrii bestial:d
    sper sa ai succes cu povestea asta si sa ai spor la treaba la cat mai multe:*
    good luck >:D<

  69. nyko
    22 aprilie 2011 la 12:27

    ce lung …..ce BINE !!!
    inca nu am citi dar ma bucur enorm ca e asa mare acest cappitol

  70. nyko
    22 aprilie 2011 la 13:09

    nu am mai putu de ras si acum ma doare burat de la atata ras!!!! =)) =)) =)) =))
    cred ca o sa-l citesc din nou
    e bestieal
    e superb
    e…e…..e Wow

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu